Stránky

07 júna 2012

Summer Holiday 2012 - Croatia

Chorvátsko je najpopulárnejšia destinácia pre slovenských turistov, ktorí chcú stráviť dovolenku alebo len víkend pri priezračnom mori. Svoju dovolenku môžeme samozrejme stráviť tiež poznávaním kultúrnych pamiatok, ktorých je v Chorvátsku veľké množstvo. Nemali by sme zabudnúť ani na prírodné parky, v ktorých sa dá zabudnúť na každodenný zhon veľkomesta.

1. Výber destinácie

Možností je skutočne veľmi veľa. Od začiatku som vedel, že to bude Chorvátsko.  Potreboval som len nájsť tú správnu destináciu. Začal som teda hľadať na internete. Internetových portálov s ponukami na ubytovanie je viac než dosť. Zo skúseností môžem doporučiť stránku Chorvatsko-ubytovani.cz.

Lacné ubytovanie v Chorvátsku si môžete nájsť cez jednotlivé oblasti Chorvátska od Istrie až po Južnú Dalmáciu, ale aj podľa špeciálnych kritérii napr. luxusné vily, apartmány s bazénom, domy, ubytovanie priamo pri pláži, apartmány pri piesočnatej pláži, Robinzonská dovolenka na samote, apartmány s klimatatizáciou, ubytovanie s domácimi miláčikami a pod.

Tento rok idem s rodinou prvý krát do apartmánu, lebo chceme zobrať aj nášho miláčika Atreia.
 Výber nakoniec padol na Apartmany Filip Slavica v Brodarici pri Šibeniku. Verím, že budeme spokojný. Po návrate sem určite doplním status.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára